SPREJ ANGIPRO AKTIV

Vetitë dhe qëllimi: Spreji Angipro aktiv është një kombinim efektiv i 6 përbërësve aktivë. Falë përbërjes së tij, spreji Angipro aktiv ndihmon në mënyrë efektive në shkatërrimin e baktereve dhe mikroorganizmave të tjerë, parandalimin e gurëve në dhëmbë, në inflamacionet e lehta të zgavrës së gojës, fytit dhe mishrave të dhëmbëve, si dhe në ftohjet. Mund të përdoret gjithashtu për të freskuar gojën, në rast të erës së keqe të gojës si dhe për të mbajtur një gjendje normale të mukozave të gojës dhe fytit.

Përbërja: një sprej përmban 0,3 mg klorur cetilpiridine, 34,3 mg tretësirë ​​propolisi, 34,3 mg tretësirë ​​sherebele, 58,3 mg tretësirë ​​trumze, 10,3 mg tretësirë ​​menteje dhe 1 mg mentol.

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: 4-5 herë në ditë nga një spërkatje më thellë në zgavrën e gojës ose në fokusin inflamator. Produkti nuk është i destinuar për personat që janë të ndjeshëm ndaj ndonjë përbërësi dhe fëmijët nën 7 vjeç.

Paketimi: Shishe qelqi 20 ml me spërkatës.

Ruajtja: Të ruhet në temperaturë deri në 25 ºC,të mbahet largë nga kontakti me fëmijët.