MAGNEZIUM CITRAT 375 DIREKT

Vetitë dhe qëllimi: Magnesium 375 DIRECT është një produkt dietik, një suplement dietik që përmban 375 mg magnez në një qese që korrespondon me dozën e rekomanduar ditore. Magnezi 375 DIRECT përmban citrat magnezi dhe oksid magnezi. Citrati i magnezit është me origjinë organike, ka biodisponibilitet të mirë dhe përthithet shumë shpejt. Falë këtij kombinimi, magnezi nga ky produkt absorbohet shumë shpejt në gjak dhe në këtë mënyrë kontribuon në relaksimin dhe tensionin e shpejtë të muskujve.Magnezi është një mineral shumë i rëndësishëm për trupin e njeriut, thelbësor për zemrën, nervat dhe muskujt. Përdoret për aktivitete fizike, lodhje dhe rraskapitje, ngërçe të muskujve, mbajtjen e kockave dhe dhëmbëve normalë. Magnezi rekomandohet në të gjitha fazat e jetës(adoleshentët, të rriturit dhe të moshuarit), si dhe tek gratë shtatzëna dhe në laktacion për të siguruar një sasi të mjaftueshme magnezi për nënën dhe fëmijën.

Përbërësit: trimmagnezi dicitrat-9-hidrat (200 mg magnez), oksid magnezi (175 mg magnez), sorbitol, rregullator i aciditetit: (acid citrik), stearat magnezi, fosfat trikalciumi, ëmbëlsues (aspartam dhe acesulfame).

Paketimi: 20 qese.

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: një qese hidhet direkt në gjuhë një herë në ditë. Granula nga qesja shkrihet shumë shpejt në gjuhë, kështu që nuk është e nevojshme të shtoni lëng.

Ruajtja: Të ruhet në temperaturë deri në 25 ºC, të mbahet largë nga kontakti me fëmijët.