STICK HERPESTOP

Vetitë dhe qëllimi:  Herpestop stick përdoret në infeksionet e shkaktuara nga virusi Herpes Simplex. Përbërësit e zgjedhur me kujdes të vajrave esenciale hematopoietike të pemës së çajit, ravensara dhe niaula kanë një efekt të fortë antiviral, antibakterial dhe fungicid. Herpestop stick redukton ndjesinë e shpimit, kruajtjes, dhimbjes dhe kontribuon në shërimin më të shpejtë të plagëve.

Përbërësit: vaj esencial i pemës së çajit, vaj esencial i ravensara, vaj esencial niaula, cetil palminat, gjalpë kakao, parafinë e lëngshme, vazelinë, dyllë të bardhë, parafinë të ngurtë.

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: aplikohet disa herë në ditë, në një shtresë të hollë në vendin e infektuar.

Paketimi: 4 g

Ruajtja: Të ruhet në temperaturë deri në 25 ºC,të mbahet largë nga kontakti me fëmijët.