SHURUP HERBIFIT HEDERIN 100 ml

Vetitë dhe qëllimi: Shurupi Herbifit Hederin i dredhkës përdoret për të lehtësuar shqetësimet e sëmundjeve inflamatore kronike të bronkeve dhe inflamacionin akut të rrugëve të frymëmarrjes që shoqërohen me kollë. Përmban ekstrakt të gjetheve të dredhkës së thatë që përmban 4-5% saponina triterpene, nga të cilat hederacoside C dhe alfa hederin ndihmojnë në kollitjen dhe relaksimin e muskujve bronkial. Njëkohësisht me relaksimin e muskujve bronkial qetëson kollën. Gjethja e dredhkës i përket grupit të ekspektorantëve refleks të bimëve.

Përbërësit: 100 g shurupi i dredhkës Herbifit Hederin përmban 0,35 – 0,7 g ekstrakt të gjetheve të thata të dredhkës, Hederae folii extractum siccum (4-8: 1) (agjent ekstraktues 30% m/m etanol) që korrespondon me 70 mg hederacoside C.

Përbërës të tjerë: Çdo shurup 2,5 ml përmban 1078 g sorbitol. Produkti përmban glicerinë e cila mund të shkaktojë dhimbje koke, shqetësime në stomak dhe diarre.

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç 15 ml tre herë në ditë, fëmijët e moshës 6 deri në 12 vjeç 10 ml dy herë në ditë dhe fëmijët 2 deri në 6 vjeç 5 ml dy herë në ditë.

Ruajtja: Të ruhet në temperaturë deri në 25 ºC, të mbahet largë nga kontakti me fëmijët. Shkundni shishen përpara përdorimit.