PHARMAGYN VAGINALETE

Vetitë dhe qëllimi: Pharmagyn është një produkt që i përket grupit të preparateve për qëllime të veçanta, i cili përdoret për mbrojtjen nga HPV, infeksionet mykotike dhe bakteriale. Ky produkt përmban vajra esencialë të ndryshëm të kimiotipizuar që kanë një efekt antimikrobik. Për shkak të përbërjes së tij specifike, supozitorët vaginalë Pharmagyn përdoren në proceset inflamatore të shkaktuara nga bakteret, viruset dhe funget. Ky produkt është menduar kryesisht për trajtimin e infeksioneve të shkaktuara nga HPV dhe kandidiaza vaginale.

Përbërja: një supozitor vaginal përmban vaj esencial Ravensara 43,2 mg, vaj esencial i pemës së çajit 51,3 mg, vaj esencial niaula 43,2 mg, vaj esencial eukalipt 16,2 mg, vaj temjani 345,6 mg

Përbërës të tjerë: Vitepsol E75 dhe Tocopherol Acetate

Përbërës të tjerë: Vitepsol E75 dhe Tocopherol Acetate

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: një supozitor vaginal aplikohet në mënyrë vaginale, një herë në ditë, natën para gjumit. Aplikimi fillon pas përfundimit të ciklit menstrual dhe zgjat 20 ditë. Rekomandohet të përsëritet pas çdo cikli menstrual për një periudhë prej 3 muajsh. Produkti nuk është i destinuar për njerëzit që janë të ndjeshëm ndaj ndonjë përbërësi dhe gratë shtatzëna.

Paketimi: 5 dhe 10 vaginale

Ruajtja: Të ruhet në temperaturë deri në 25 ºC,të mbahet largë nga kontakti me fëmijët.