KREM PANTENOL 30 g

Vetitë dhe qëllimi: Kremi Panthenol përdoret për kujdesin e lëkurës, ndihmon në rigjenerimin e shtresës sipërfaqësore të lëkurës, shërimin e plagëve dhe zbutjen e plagëve të vogla dhe të freskëta. Kremi Panthenol përshpejton rigjenerimin e lëkurës së dëmtuar dhe ndihmon në irritimet e shkaktuara nga dielli, uji, era etj.Rekomandohet gjithashtu për kujdesin e lëkurës së fëmijëve.

Përbërësit: Aqua, Petrolatum, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcool (dhe) Sodium Cetearyl Sulfate, Panthenol, Acid Sorbik.

1 g krem ​​përmban 50 mg dexpanthenol.

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: aplikohet në lëkurë në një shtresë të hollë, me fërkim të lehtë, 2 deri në 3 herë në ditë. Vetëm për përdorim të jashtëm.

Paketimi: 30 g

Ruajtja: Të ruhet në temperaturë deri në 25 ºC,të mbahet largë nga kontakti me fëmijët.