KREM NATE VITTA LINE

Vetitë dhe qëllimi: Kremi i natës Vita line përdoret për kujdesin e lëkurës gjatë natës. Lëkura ka nevojë për lagështi gjatë natës. Ky krem ​​është ideal për kujdesin e  lëkurës së thatë gjatë natës dhe  lëkurë të lodhur në fytyrë dhe dekolte. Pasuria e vitaminave që rrjedhin nga vaji i bajames, dylli i bletës dhe dylli i balenës, me shtimin e vitaminës E antioksidant natyral, lejojnë që lëkura juaj të ushqehet mjaftueshëm, gjë që do të stimulojë proceset natyrore të rinovimit dhe relaksimit.

Përbërësit: vaj bajame, dyll blete dhe dyll balene, vitaminë E.

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: aplikohet në lëkurën e fytyrës, një herë në ditë, në mbrëmje.

Paketimi: 50 ml

Ruajtja: Të ruhet në temperaturë deri në 25 ºC,