KREM DITE VITTA LINE

Vetitë dhe qëllimi: Kremi ditor për lëkurë të thatë dhe të ndjeshme është i pasur  nga një grup vitaminash që rrjedhin nga vaji më i rafinuar i bajames, dylli i bletës dhe i balenës dhe me shtimin e vitaminës E antioksiduese natyrale e cila ngadalëson procesin e plakjes. Me përdorimin e përditshëm të këtij kremi, lëkura do të marrë lagështinë e nevojshme dhe lëndët ushqyese natyrale dhe në këtë mënyrë do të stimulohet mekanizmi natyror për ngadalësimin e procesit të plakjes.

Përbërësit: vaj bajamesh, dyll blete dhe dyll balene dhe vitaminë E.

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: aplikohet në lëkurën e fytyrës, një ose dy herë në ditë.

Paketimi: 50 ml

Ruajtja: Të ruhet në temperaturë deri në 25 ºC,