ÇAJ TRUMZË E EGËR

Vetitë dhe qëllimi: Çaji me trumzë ka një aromë të këndshme dhe ka një efekt qetësues. Timoli dhe karvakroli, të cilat gjenden në trumzë, janë komponime fenolike që kanë një efekt antiseptik dhe kontribuojnë në aromën karakteristike të çajit. Çaji me trumzë përdoret si ndihmës kundër kollës dhe redukton tonin e muskujve të lëmuar.

Përbërësit: lule kamomili

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: një qese filtri tretet në 200 ml ujë të valuar,lihet të qëndrojë 5-10 minuta, më pas pihet i  freskët dhe sipas dëshirës mund të ëmbëlsohet. Përdoret një ose dy herë në ditë.

Paketimi: 20 qese filtri

Ruajtja:  : Të ruhet në temperaturë deri në 25⁰C në vend të thatë