ÇAJ I GJELBËR

Vetitë dhe qëllimi: Çaji i gjelbër, ashtu si çajrat e tjerë të bimës Camellia sinensis është një burim i pasur i polifenoleve që janë antioksidantë të fuqishëm që shkatërrojnë radikalet e lira në trup. Përveç antioksidantëve, çaji i gjelber përmban edhe vitaminë C, vitamina B, zink, magnez, kalium, mangan.

Përbërësit: 100% gjethe çaji gjelbër

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: një qese filtri tretet në 200 ml ujë të valuar,lihet të qëndrojë 5-10 minuta, më pas pihet i freskët  dhe sipas dëshirës mund të ëmbëlsohet. Përdoret një ose dy herë në ditë.

Paketimi: 20 qese filtri

Ruajtja: Të ruhet në temperaturë deri në 25 ºC, në vend të thatë