ЈЕKОМЕD POMADË 30 g

Vetitë dhe qëllimi: Pomada Yekomed ndihmon me djegiet nga dielli dhe djegiet e vogla të shkaktuara nga agjentë të tjerë. Pomada Yekomed lehtëson dhe përshpejton rigjenerimin e lëkurës së irrituar dhe të dëmtuar.

Përbërësit: Petrolatum, vaj peshku, Cera Alba, vaj frutash Olea Europea, Alkool, Vanilinë, Rerinyl Palmitat.

1 g yndyrë përmban 240 mg vaj peshku

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: pomada aplikohet në lëkurë në një shtresë të hollë, pa fërkim, 2 deri në 3 herë në ditë. Vetëm për përdorim të jashtëm.

Paketimi: 30 g

Ruajtja: Të ruhet në temperaturë deri në 25 ºC,të mbahet largë nga kontakti me fëmijët.