VITTA LINE KREM HIDRATUES

Vetitë dhe qëllimi: Hidratuesi i linjës Vitta përdoret për hidratim shtesë të lëkurës së thatë. Falë një kombinimi të ekuilibruar të vajrave më të rafinuar të bajames dhe ullirit, duke përdorur një emulsifikues natyral të kolesterolit, ky krem ​​stimulon mekanizmat e lëkurës për hidratim të brendshëm dhe mbajtjen e lagështisë. Për shkak të pranisë së vitaminës E, ky krem ​​ngadalëson natyrshëm procesin e plakjes së lëkurës. Personat me lëkurë të yndyrshme mund ta përdorin edhe si krem ​​nate. Është ideale edhe si bazë make-up-i.

Përbërësit: vaj bajameje dhe ulliri, emulsifikues kolesteroli, vitaminë E.

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: aplikohet në lëkurën e fytyrës, një ose dy herë në ditë.

Paketimi: 50 ml

Ruajtja: Të ruhet në temperaturë deri në 25 ºC,