PANTENOL POMADË 30 g

Vetitë dhe qëllimi: Pomada Panthenol përdoret për kujdesin e lëkurës, ndihmon në rigjenerimin e shtresës sipërfaqësore të lëkurës, shërimin e plagëve dhe zbutjen e plagëve të vogla dhe të freskëta. Pomada Panthenol përshpejton rigjenerimin e lëkurës së dëmtuar dhe ndihmon në irritimet e shkaktuara nga dielli, uji, era etj. Rekomandohet veçanërisht për kujdesin e lëkurës së thatë dhe të plasaritur.

Përbërësit: Aqua, Petrolatum, Triglicerid Caprylic / Capric, Parafinum Liquidum, Lanolin Alcool, Cetearyl Alcool, Metilparaben, Propulparaben.

1 g krem ​​përmban 50 mg dexpanthenol.

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: aplikohet në lëkurë në një shtresë të hollë, me fërkim të lehtë, 2 deri në 3 herë në ditë. Vetëm për përdorim të jashtëm.

Paketimi: 30 g

Ruajtja: Të ruhet në temperaturë deri në 25 ºC,të mbahet largë nga kontakti me fëmijët.