MELEM NATYRAL

Vetitë dhe qëllimi: Melemi natyral është një preparat që mbron lëkurën nga ndikimet e ndryshme të jashtme. Rekomandohet për lëkurë të thatë dhe të plasaritur, lëkurë të fortë të prirur për lëkurë dhe zbokth, djegie të vogla dhe lëkurë të ndjeshme ndaj motit. Rekomandohet gjithashtu për skuqjen e pelenave të fëmijëve, për gratë shtatzëna për të parandaluar strijat, për nënat me gji për të parandaluar lythat dhe për psoriazën, ekzemën dhe lëkurën e irrituar nga pickimi i insekteve.

Përbërësit: parafinë e lëngshme, vaj ricini, lanolon anhidrik, vazelinë e bardhë, stearat glicerinë, acid stearik dhe dyllë blete.

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: aplikohet disa herë në ditë, në një shtresë të hollë në lëkurë.

Paketimi: 15 dhe 30 ml

Ruajtja: Të ruhet në temperaturë deri në 25 ºC