KAPSULA KOLOBALANCE

Vetitë dhe qëllimi: Kapsulat Colobalance janë një suplement ushqimor natyral me një kombinim unik të kolostrumit të viçit dhe kulturës probiotike, substanca natyrale që ndihmojnë në përmirësimin e shëndetit të përgjithshëm, sistemit imunitar dhe rregullojnë mikroflorën e zorrëve, në rast të problemeve me stomakun, diarresë, fryrjes ose kapsllëkut. Rekomandohet për fëmijët dhe të rriturit me imunitet të dobësuar, të moshuarit, atletët dhe njerëzit që përdorin antibiotikë.

Përbërja: një kapsulë përmban kolostrum viçi (IgG 40) 350 mg dhe Bacillus coagulans (Lactospore) 67 mg ose 1 miliard.

Përbërës të tjerë: xhelatinë viçi, dioksid titani, stearat magnezi, dioksid silikoni

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: 1 deri në 3 kapsula në ditë

Paketimi: 15 kapsula

Ruajtja: Të ruhet në temperaturë deri në 25 ºC,të mbahet largë nga kontakti me fëmijët.