ÇAJ FRUTASH PYLLI

Vetitë dhe qëllimi: Falë pranisë së bimëve dhe frutave, ky çaj interesant me aromat e frutave të pyllit ofron freskimin e lartë për këdo që dëshiron të shijojë shijen e pasur të manave.

Përbërësit: lule hibiskusi 44%, fruta molle 33%, gjethe manaferre 10%, fruta trëndafili 4.8%, acid citrik 2%, aroma e rrushit të zi 1.425%, aroma e mjedrës 1.425%, aroma e manaferrës 1.425%, aroma e luleshtrydhes 0.5%,frut shtogu 0.42%. %

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: një qese filtri tretet në 200 ml ujë të valuar,lihet të qëndrojë 5-10 minuta, më pas pihet i freskët dhe sipas dëshirës mund të ëmbëlsohet.

Paketimi: 20 qese filtri 2.5 g

Ruajtja:  : Të ruhet në temperaturë deri në 25⁰C në vend të thatë